On The Spotlight

Follow us on

The Gregorry – Gregorry Tce

The Gregory project afforded a rare opportunity to design a new house for a vacant inner-city parcel of land, with incredible aspects of the city and surrounding suburban fabric.

The brief for the home was simple; with a focus on outdoor connections, entertaining and general fun and enjoyment for all the occupants and visitors. The aspects offered by this unique parcel of land were given full consideration throughout the whole design process, endeavouring to have all spaces benefit

Where possible, high ceilings, double-height spaces and voids were used to connect levels and maximise view opportunities. The result is a playful labyrinth of split-level spaces scaling the steep site, all of which are granted their own unique aspect and all the while respecting the natural topography.